Disclimar

Disclaimer

De informatie op deze website en zijn video's is alleen voor algemene doeleinden en mag NIET worden beschouwd als professioneel advies. We hebben GEEN vergunning, of een arts, dus raadpleeg altijd professionele hulp.

We zeggen dat de informatie (tekst, audio, video, afbeeldingen, grafieken, grafische afbeeldingen, foto's en eventuele visuals) alleen bedoeld is voor informatiedoeleinden. Het is niet de bedoeling om medisch advies te geven. Alle informatie op of in verband met deze site mag NIET worden beschouwd als vervanging (behandeling, diagnose of aanbevelingen, enz.) Voor medisch advies van een professionele zorgverlener.

Het wordt aanbevolen om altijd advies in te winnen van een zorgverlener als u een medisch probleem heeft.

Externe (uitgaande) links naar andere websites of educatief materiaal (bijv. Pdf's, enz.) Die niet expliciet door blognetwerk.net zijn gemaakt, worden op eigen risico gevolgd. Blognetwerk.net is in geen geval verantwoordelijk voor de claims van websites van derden of educatieve aanbieders. We beweren niet dat enige informatie die op deze site wordt gepresenteerd waar of bewezen moet zijn.

We geven geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, geschiktheid of nauwkeurigheid voor welk doel dan ook van enige informatie of inhoud op onze website. Blognetwerk.net wijst elke verantwoordelijkheid af voor de beslissingen die u neemt op basis van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

De auteur van het blogbericht blijft de eigenaar van het bericht.